Annuaire des vidéos Annuaire vidéos
Share |

Lopa e Fatmirit


Nombre de vues: 3,513,989
by www.Shkarko-Shlir.Do.Am

Vidéos liées


Mixha Bib Dhe Kalemi Jeta Ne Kosov Humor 2009 #1Mixha Bib Dhe Kalemi Jeta Ne Kosov Humor 2009 #1
10:01
SHAHADETI TEK MUSLIMANET !SHAHADETI TEK MUSLIMANET !
05:26
Roni Ne Telefon ( tu Fol Shqipp )Roni Ne Telefon ( tu Fol Shqipp )
01:08
pordha pups fart osuruk пердеть  おなら  屁  cái địt  petpordha pups fart osuruk пердеть おなら 屁 cái địt pet
00:59
qesharake fatihqesharake fatih
07:10
Bulli lendon rend njeriunBulli lendon rend njeriun
00:46
qeni tu pi cigareqeni tu pi cigare
00:31
Xhamadani Vija VijaXhamadani Vija Vija
00:23
Pellumb Hajdari - QingjiPellumb Hajdari - Qingji
03:34
Best '08! Anaconda HuntsBest '08! Anaconda Hunts
02:48
Talking Tom Macja shqipTalking Tom Macja shqip
00:33
majmunat me defamajmunat me defa
01:01
plaki tu shaplaki tu sha
00:42
Lopa e FatmiritLopa e Fatmirit
00:39
Tringa BeqiriTringa Beqiri
02:44
Sofija & Mihrije Braha-Humor 2014 (Eurolindi & Etc ) Humor 2014Sofija & Mihrije Braha-Humor 2014 (Eurolindi & Etc ) Humor 2014
12:27
Tallava Bebat ..Radio Zemra Jetes...Tallava Bebat ..Radio Zemra Jetes...
00:58
Picirruket - Llalla LlullaPicirruket - Llalla Llulla
01:52
Kjameti 2012.mp4Kjameti 2012.mp4
00:28
GEZUAR ME CIMEN 2014 - HAJNAT NË DHOMË TË FJETJESGEZUAR ME CIMEN 2014 - HAJNAT NË DHOMË TË FJETJES
06:16
Cima,Leci,-Gruja po lyp burreCima,Leci,-Gruja po lyp burre
12:30
Vjersha Per Fc BarcelonaVjersha Per Fc Barcelona
01:11
Molfix reklama shqipMolfix reklama shqip
00:47
Dren Kurumlia - KompletDren Kurumlia - Komplet
55:42
Qysh e shan plaka Kryeministrin.Qysh e shan plaka Kryeministrin.
00:38


Contact | CGU | Partenaires | Qui sommes-nous | Goodies
Copyright 2010 - Info-etudiants.com
Blog étudiant Blog - Flux RSS Flux RSS - Twitter Twitter - Facebook Facebook